Còctel Club (o granissat de cava i llimona)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llimona
  • 1 llima
  • 1 ampolla de cava
  • 100 gr. de sucre llustre
  • 50 gr. de sucre invertit
  • Fulles de menta fresca
  • Gel trinxat
  • Per decorar - fulles de menta, rodanxa de llima

6 racions

Elaboració

Netejar amb aigua la llima i la llimona. Tallar-les en 8 trossos (amb pell i tot)
Ficar els trossos de llima i llimona, els sucres, 2 fulles de menta i una mica de cava en un robot de cuina potent (thermomix o similar) apte per trinxar i contenir líquids. Trinxar-ho i deixar reposar 15 minuts.
Abocar-ho en un recipient (si es vol es pot filtrar en colador gruixut) i acabar de buidar l’ampolla de cava i el gel trinxat.
Barrejar i servir immediatament en copes de còctel. Decorar amb unes fulles de menta fresca i/o un tallet de llima

15min


Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Sara Redón diu:
jo el faig casi igual !! esta bonissim....
Sara Redón diu:
jo el faig casi igual !! esta bonissim....
Josep Belmonte diu:
El nom de "còctel club" fa referencia al nom del meu primer programa de ràdio, que vaig fer ara fa ja... 24 anys!! I sí, realment es molt bo.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: